29. maj 2024

Hjem med pokaler: Anette Kjær & Sønner brillerer ved Djurslands Truck Show

Anette Kjær & Sønner Dominerer Djurslands Truck Show med stor præstation

I weekenden den 17 til 19 maj oplevede vi hos Anette Kjær & Sønner en fantastisk begivenhed, da en gruppe af vores dygtige chauffører deltog i det prestigefyldte Djurslands Truck Show. Vores team gjorde ikke bare en fremragende indsats ved at repræsentere virksomheden, men de formåede også at bringe en pokal hjem, hvilket bekræfter deres dedikation og færdigheder.

Denne særlige pokal blev tildelt for 'Flest fremmødte vogne fra samme virksomhed', en kategori hvor konkurrencen traditionelt er hård. Vores chaufførers villighed til at bruge deres weekend på at deltage i showet viser deres engagement og samhørighed som team.

Fra alle os hos Anette Kjær & Sønner vil vi gerne udtrykke vores dybeste tak til hver enkelt chauffør, der deltog. Jeres indsats og ånd har gjort os alle stolte. Et stort tillykke med de fine pokaler og tak for at sætte vores virksomhed i så flot et lys.

Vi ser frem til fremtidige events, hvor vi igen kan vise, hvad vi står for som team og virksomhed. Tak for jeres hårde arbejde og dedikation.