Over 30 års brancheerfaring

Fleksibel distribution

God og effektiv planlægning er nøgleord til en vellykket distributionsplan.

Med over 30 års brancheerfaring får du en stabil vognmand, som distribuerer dine varer i hele landet, og som også krydser grænser for dig.

Anette Kjær & Sønner løser mange forskellige vognmandsopgaver – særligt inden for distribution af pallevarer. Her har vi fx flere butiksejere. Kunder som med stor fordel benytter sig af vores natleveringer. Som vognmand fra Djursland sikrer vi nemlig vores kunder stabile og holdbare løsninger dag og nat.

Hvad er distributionskørsel?

Vi tilbyder distributionskørsel af mange forskellige typer af leverancer. Typisk er det leverancer, der sker samme tid og sted på udvalgte dage.

Hos Anette Kjær & Sønner får du distributionskørsel i enten varebiler, liftbiler eller lastbiler, afhængig af dit behov.

Sikker distributionskørsel

Som erhvervskunde har du brug for en vognmand, du altid kan regne med. En samarbejdspartner, der sikrer, at godset altid bliver leveret til den aftalte tid, hos kunden, så den daglige drift forløber gnidningsfrit. Hos Anette Kjær og Sønner behandler vi dit gods, som var det vores eget. 

Vi prioriterer, at det er samme chauffør, der står for lige netop din distribution. Det skaber tryghed for dig, at vi kender distributionsruten ud og ind. Og vi er opmærksomme på særlige ønsker og behov.

Alle vores vogne er desuden GPS-overvåget, så vi altid ved, hvor på vejen de befinder sig – og hvor tæt på din levering er.