Skræddersyede ”fra-time-til-time”-transportservice med Flemming Kjær Transport

Effektiv, sikker og hurtig kurerkørsel

Mangler I en ordentlig kurer? En stabil samarbejdspartner, der sikrer, at jeres varer, værdipapirer og andre forsendelser altid når sikkert frem til tiden – også når det virkelig haster?

Under vores brand Flemming Kjær Transport udbyder vi kvalitetssikret kurerkørsel og ekspreskørsel i hele Danmark.

 

Flemming Kjær Transport Logo

Flemming Kjær Transport er en samvittighedsfuld samarbejdspartner med pålidelige medarbejdere, der sikrer dig effektiv, sikker og hurtig kurerkørsel.

  • Vores vogne kan håndtere 4-8 paller gods.
  • Vognene har en maksimal lastevne på op til 1.500 kilo.
  • Vi afregner efter timepris eller efter en fast kilometer-pris.
  • Vi arbejder med gode, konkurrencedygtige priser tilpasset vores meget blandede kundeskare.

Ønsker du kurer i Århus til f.eks. fragt af værdier eller andre vigtige forsendelser, sikrer vi dig ligeledes sikre transportløsninger. Hos Flemming Kjær Transport ved vi, at kurerkørsel i høj grad handler om tillid.

Efter over 30 år i branchen og en stor fast kundekreds, ved vi, at vi gør noget rigtigt. Vi skaber tillid, fordi vi holder, hvad vi lover, og udfører altid vores arbejde professionelt.

Kurerkørsel Aarhus og Djursland

Der kan være mange gode grunde til, at vores kunder efterspørger kurerkørsel i fx Aarhus eller på Djursland. Måske har firmaet nogle vigtige papirer, der hurtigt og sikkert skal transporteres fra A til B. Der kan også være tale om en særlig type gods, der kræver ekstra hurtige transporthensyn.

Kurerkørsel er din egen skræddersyede ”fra-time-til-time”-transportservice. Alt efter hvilken type kurer-service, du vælger, tilpasses transporten efter dine behov. Kvalitetssikret transport, så hverdagen og arbejdsrutinerne hænger bedre sammen.

Flemming Kjær Transport Kurerkørsel på Djursland

Hos Flemming Kjær Transport udbyder vi kurerkørsel i hele Danmark fra vores base i Grenaa på Djursland. Vi krydser også grænser for vores kunder. Har du brug for ekspreskørsel med kort varsel, står vi også klar til at hjælpe. Det gælder specielt for erhverv, men også for private kunder. Priser på kurerkørsel afhænger af opgaverne. Du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud på kørsel.


 Anette Kjær & Sønners kurerkørsel for Paustian i Grenaa

“I vores produktion er alting ofte på hælene lige fra start. Derfor er det fedt, at vi kan stille uret efter Flemming og hans team. De bringer bordpladerne ud til vores kunder til den aftalte tid, uanset om vi ringer morgen, middag, aften eller nat.

Flemming er konkurrencedygtig på prisen, og så er han sikkerheden selv. Den faktor har langt den største betydning i vores branche.

Han redder os mange gange med chaufførernes fleksibilitet, hvor de af og til også tager materialer med retur til produktionen, når de alligevel er på en tur for os.

Vi har samarbejdet med Flemming Kjær Transport i mange år, og det er vi mere end glade for.”

– Claus Tjørnelund, Paustian Snedkeri i Grenaa.